Miracle conference Donetsk!

stefan Stefan Salmonsson 2012-09-05
Miracle conference Donetsk!

20120905-223705.jpg

Imorgon åker jag till Donetsk i Ukraina i helgen för att predika på mirakel konferensen i Donetsk. Församlingen livets ord Donetsk som har över 5000 medlemmar befinner sig i ett stort byggprojekt och konferensen hålls på marken där den nya kyrkan skall stå. Konferensen hålls alltså utomhus. Församlingen bedriver ett starkt arbete som berör hela Ukraina med mer än 350 dotterförsamlingar över hela landet. Jag var i Ukraina i februari där jag besökte flera av dessa församlingar, vi slogs av den styrka och tro som fanns i dessa församlingar, kraftfull lovsång och en överlåtelse till Jesus var kännetecknande för alla platser vi besökte. Det är med stor förväntan som jag nu åker tillbaka för att predika på denna stora konferens.

Be gärna för mig att Guds Ande får verka och att många får uppleva mirakler till ande själ och kropp.

Blessings/Stefan