LÄPIMURTO!

admin Stefan Salmonsson 2012-05-21
LÄPIMURTO!

Nu har definitivt en ny tid börjat för mig och Marie. Igår, söndag blev vi avskilda in i en ny tid för oss. För två veckor sedan blev vi utsända från församlingen i Jönköping och igår även från Livets ord i Uppsala. För oss kändes detta viktigt eftersom vi har vår utgångspunkt där också.

Nu börjar en ny tid för oss och jag tror att vi skall få vara med och skörda in många själar till Guds rike. Jag har under många år rest som förkunnare, men detta känns som något nytt helt klart! Jag tror att skörden är stor och att den är nu!

Jesus sa till sina lärjungar i Joh 4 att skörden har mognat, varför sa han så? Därför att det inte såg ut som skördetid i det naturliga. Det fanns ingenting som visade på att det var en skörd på gång när lärjungarna såg sig omkring. Därför uppmanade Jesus dem att lyfta sin blick och se skörden, detta tror jag är så viktigt, att lyfta blicken. Många gånger uppfattar vi inte att vi står i en skörd, genombrott, framgång därför att vi har vår blick fäst enbart på det som kännetecknar alla dagar. Utmaningar, problem, arbete, vardaglighet. Först senare förstår vi att vi varit med om något fantastiskt. Ibland behöver vi ta ett steg åt sidan och se på det vi är i från håll så att säga, för att få ett perspektiv. Vår bästa tid är nu, låt oss ta oss an den skörd Jesus talar om.

Nu är jag på väg till Finland, en veckas väckelsekampanj väntar med möten varje dag. Det kommer att bli ”LÄPIMURTO” (genombrott) sedan kommer jag tillbaka till Uppsala och predikar där på söndag.

Blessings/Stefan
Ps. För att riktigt påminna mig om att vi går in i en ny tid rakade jag av mig mustaschen igår: